Koop uw epdm folie op maat

Wanneer u ervoor kiest om epdm dakbedekking te laten aanleggen dan wilt u hiervoor de juiste epdm folie voor hebben.

  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Makkelijk te bestellen

Voor deze kenmerken kunt u terecht bij het bedrijf Interexpress EPDM Systemen. Hier weten ze precies wat erbij komt kijken om de juiste epdm folie te maken en deze bij u af te leveren. Niet alleen kunt u erop vertrouwen dat het van een uitstekende kwaliteit is, ook de prijs die u ervoor betaalt is zeer goed. Daar komt dan nog eens bij dat het heel erg makkelijk online op de website van het bedrijf te bestellen is. Binnen enkele dagen kunt u de producten die u besteld heeft al in huis hebben en dan kunt u er dus mee aan de slag. Bij Interexpress EPDM Systemen verkopen ze alleen maar epdm folie waar geen talk in verwerkt is. We hebben het hier dus over de Europese variant. Er is ook een Amerikaanse variant op de markt, die u dus niet bij dit bedrijf tegenkomt, waar dit wel in verwerkt is. Het is echter helemaal niet zo verstandig om hiervoor te kiezen. De talk zorgt er namelijk voor dat u deze epdm folie moet voorbewerken voordat u hiermee aan de slag kunt gaan. En zo duurt het dus een stuk langer voordat u de daadwerkelijke dakbedekking kunt gaan leggen. Wij raden u dus eigenlijk altijd aan om te kiezen voor de Europese variant.

Aan de slag met epdm folie

De epdm folie die u bij dit bedrijf kunt bestellen is niet alleen heel erg makkelijk om te gebruiken, maar het komt ook in verschillende formaten. U kunt kiezen voor de standaard dakrollen. Deze zijn 1,50 meter bij 20 meter. U kunt deze makkelijk op maat snijden en met elkaar verlijmen. Zo kunt u er dus altijd de dakbedekking mee creëren waar u naar op zoek bent. Dit is een stukje goedkoper dan wanneer u kiest voor epdm folie op maat, maar het vraagt misschien wel om wat meer werk omdat je het dus zelf op maat zult moeten maken. Maakt u het uzelf liever een stuk makkelijker? Dan kunt u ook voor pedm folie op maat kiezen. Hierin heeft u uiteenlopende mogelijkheden die u allemaal rustig op de website van Interexpress EPDM Systemen kunt bekijken. Hiermee hoeft u dus niet aan de slag met het bijsnijden en verlijmen van het materiaal. Het is al helemaal kant-en-klaar voor u. Dit ziet u dus wel terug in de prijs. Het is dus maar net waar u het voordeel wilt behalen. Besteed u er liever wat meer geld aan en minder tijd of juist andersom? Op de website van het bedrijf kunt u hier natuurlijk meer informatie over vinden.

Een lange productgarantie

Een van de vele voordelen van het bestellen van epdm folie bij Interexpress EPDM Systemen is de lange productgarantie die ze hier geven. Die bedraagt namelijk wel 15 jaar. Wist u dat de epdm folie een levensverwachting heeft van 50 jaar? Dit is een stuk langer dan veel andere soorten dakbedekkingen waar u op dit moment voor kunt kiezen. Niet alleen kunt u er heel erg lang van genieten, als u de epdm folie eenmaal op de juiste manier geplaatst heeft, hoeft u ook amper rekening te houden met het plegen van onderhoud. Ook dat maakt het allemaal een stuk makkelijker. Er zijn maar weinig mensen die er zin in hebben om met grote regelmaat het dak op te moeten om er onderhoud aan te doen. Met epdm folie hoeft dat dus niet! bekijk nu snel de website https://www.interexpress.be/.