Promotassen

Promotassen zijn mooie relatiegeschenken. Om de cadeaus in te doen en ook om weg te geven. Printdeal.be kan verschillende tassen bedrukken in de stijl van jouw gelegenheid. Deelnemers en bezoekers vinden het altijd leuk om een aandenken te krijgen en mee te nemen. Helemaal als deze ook nog gevuld zijn met andere geschenken. Ook als je een winkel runt, is de categorie promotassen gepast om mooie tassen te laten maken waarop de naam van jouw winkel op staat afgedrukt. Doordat de plastic tassen niet meer zijn toegestaan, moeten winkels andere manieren verzinnen om het bezoekers makkelijk te maken. Ze hebben niet altijd een tas beschikbaar en dan is het toch belangrijk dat je als winkel tassen kan aanbieden. Hiervoor heeft Printdeal.be gepaste promotassen. Voor alle uitvoeringen is tassen bedrukken mogelijk om ze herkenbaar te maken. Winkels kiezen onder meer uit de papieren tassen, de linnen tassen of de katoenen uitvoeringen. Daarnaast hebben ze nog andere modellen die je kan gebruiken en desnoods voor een laag bedrag kan aanbieden aan de klanten. Wil je als bedrijf speciale tassen bedrukken waar het logo op is afgedrukt, dan kan dat ook Printdeal.be uitgevoerd worden. Doordat Printdeal.be de ervaren leverancier is op het gebied van promotassen, kunnen zij in de beste kwaliteit alle tassen bedrukken.

Tassen bedrukken voor meerdere doeleinden

Of het nou gaat om luxe tassen bedrukken of de promotassen, Printdeal.be weet jouw ontwerp op allemaal goed af te drukken. Kijk naar de categorie tassen op Printdeal.be en bepaal welke luxe tas het meeste aansluit bij de wensen van de medewerkers:

  • Laptoptas
  • Laptoprugzak
  • Schoudertas
  • Trolley rugzak
  • Gymtas
  • Reistas

Alle tassen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waarin de bagage veilig opgeborgen kan worden. Klik op jouw type tassen bedrukken en je ziet ook nog dat daarbinnen ook nog ruime keus is uit allerlei opties als basic, premium en luxe. Door het toevoegen van het bestand van je ontwerp, zorg ervoor dat jouw tas wordt voorzien van het logo en/of de naam van jouw bedrijf. Door jouw medewerkers op pad te sturen met een tas met daarop de bedrijfsnaam, geeft dit een representatieve en professionele uitstraling naar klanten en contacten. Luxe tassen bedrukken is daarom een goede investering en fungeren zo tevens als promotassen op exclusieve manier. Daarnaast maak je de werknemers ook nog blij met een cadeau. Zoek uit welke modellen geschikt zijn voor tassen bedrukken om als verrassing aan te bieden aan collega’s en contacten.

Als relatiegeschenk of aandenken

De promotassen zijn wat eenvoudigere modellen, maar ook deze variëren in stevigheid en kwaliteit. De plastic en papieren promotassen zijn de minst exclusievere uitvoeringen. Wil je de promotassen vullen met meerdere geschenken dan zijn de wat stevigere uitvoeringen geschikter. Bekijk welk modellen aansluiten bij jouw gelegenheid:

  • Shopper
  • Vilten tas
  • Polyester
  • Jute tas

Ook deze promotassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Selecteer het formaat en daarna de druktechniek. Per tas wordt aangegeven welke druktechniek van toepassing is. Sommige tassen kunnen op twee zijden bedrukt worden. In dat geval heb je de keus uit bijvoorbeeld 2/0 PMS kleuren of 2/2 PMS kleuren. Hoeveel PMS kleuren toegepast kunnen worden is per tas weer verschillend. Het is ook mogelijk dat maar 1 PMS kleur wordt toegepast bij tassen bedrukken. Hoe jouw bestanden moeten aansluiten bij jouw bestelling staat in de informatiesheets en de werktekeningen. Deze vind je in de tab ‘Aanleveren’. Voor iedere soort tas staat een beschrijving toegevoegd zodat je op de juiste manier het ontwerp kan aanleveren. Indien nodig pas je het ontwerp aan, zodat deze geschikt is voor de tassen die je gaat bestellen bij Printdeal.be.