We helpen u met uw beleggingsvastgoed

Beleggingsvastgoed als investering - vastgoedprojecten | Urbicoon

Bent u op zoek naar beleggingsvastgoed in of rond Brussel? Dan zijn wij de ideale partner om u tijdens de zoektocht te helpen. Bemiddelen maar ook het aanbieden van beleggingsvastgoed, dat is waar wij goed in zijn. Wilt u als vastgoedmakelaar of als particulier letterlijk en figuurlijk uw grenzen verleggen? Kijk dan eens op onze website urbicoon.be. U zoekt een duurzaam pand waar u zonder enig risico uw geld in kunt steken. Met beleggingsvastgoed doet u ook in de hoofdstad van België goede zaken want de huizenmarkt is na de crisis van 2008 weer behoorlijk aan het aantrekken. Het loont absoluut om te investeren in een pand zoals een studio, een studentenhuis maar ook een compleet complex. Het hangt maar net af wat uw budget is en wat u bereid bent om uit te geven. Wat u er voor terugkrijgt is van te voren, mede dankzij onze hulp, al goed uit te rekenen. Uw toekomstige huurders betalen u een vaste huurprijs per maand en als u de panden goed onderhoud, dan zult u de hypotheek snel hebben afbetaald. Aangezien dit de onofficiële hoofdstad van Europa is zal u in de toekomst veel winst kunnen maken met de verkoop van dit beleggingsvastgoed. Waarom zou u geld uitgeven aan beleggingsvastgoed? Daar willen we het in deze tekst graag even met u over hebben.

Uw beleggingsvastgoed zal in deze tijden in waarde toenemen

Wij bouwen diverse panden. Van studentenpanden tot aan winkelpanden en van duurzame kantoren tot aan cafés en restaurants. We zijn dan ook van alle markten thuis en willen in vele bruisende steden in België zoals Brussel en Sint-Stevens-Woluwe dergelijke projecten doen. Waarom u vervolgens zou moeten investeren in dergelijk beleggingsvastgoed? In principe krijgt u er de volgende drie voordelen voor terug:

  • U investeert in vastgoed op een toplocatie: een belangrijke stad die ook in de toekomst enkel zal groeien. Dat betekent dat dit beleggingsvastgoed vrijwel garant staat voor een waardevermeerdering in de komende maanden dan wel jaren.
  • Omdat u met ons in zee gaat bepaalt u de afwerking van het pand tot in detail. U bepaalt de stijl en misschien zelfs wel het interieur.
  • En het is en veilige en zeer rendabele manier van investeren. Het is voor iedereen. Voor mensen die plots met een smak geld zitten door het winnen van de loterij of het krijgen van een flinke erfenis. Voor mensen die al jaren werken als vastgoedmakelaar. Of voor andere investeerders.

De locatie is daarnaast ook erg in trek. Denk aan studenten, expats, eurocraten die in het parlement werken maar ook voor startende stelletjes die graag in de grote stad willen huren. Het zal dan ook niet langer duren om uw beleggingsvastgoed te verhuren. Overigens kunnen we de verhuur voor u uit handen nemen. Voor zowel de bewoner, de investeerder als de uiteindelijke verhuurder bieden we een persoonlijk pakket aan.

Dankzij onze professionele begeleiding krijgt u waar voor uw geld

Klink beleggingsvastgoed in België en dan met name in Brussel u als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje op onze website en vergeet niet om vervolgens even contact met ons op te nemen. Bel ons dan voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bent u geïnteresseerd in een van onze bouwprojecten? Dan kunt u zich online inschrijven voor de opendeurweekenden. Ook op afspraak kunt u onze modelwoningen alvast gaan bekijken. En als u zich abonneert op de nieuwsbrief dan weet u als eerste wanneer er nieuw beleggingsvastgoed beschikbaar is om in te investeren. Tevens zijn wij te volgen via de sociale media zoals Facebook en Twitter. Lees meer.