Een traplift kopen

Bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheid om te kiezen voor een traplift kopen? Dan kunnen wij u aanraden om dit te doen op de website van Handicare. Hier kunt u zowel kiezen voor een traplift kopen als een het huren ervan. Wanneer u kiest voor de optie om te huren, dan huurt u de lift voor minimaal 12 maanden. Veel mensen denken dat dit de goedkoopste mogelijkheid is en kiezen hier al snel voor, maar er zitten een hoop voordelen aan een traplift kopen.

  • Het kan goedkoper zijn
  • Vaste prijs
  • Op maat gemaakt

Of een traplift kopen goedkoper is dan om te kiezen voor de optie om te huren, dat hangt af van hoe lang u van de traplift gebruik zult maken. Op de website van Handicare kunt u hier natuurlijk uitgebreide informatie over vinden. Maak bijvoorbeeld gebruik van de keuzehulp om te kunnen bepalen wat voor u de betere optie is. Een van de meest genoemde redenen is natuurlijk de prijs van de traplift. Wanneer u kiest voor een traplift kopen, dan is dit een vaste prijs die u in een keer betaalt. Daarna is de traplift van u en kunt u er in feite mee doen wat u wilt. Uiteraard kunt u er bij beide opties op rekenen dat de traplift voor u gemonteerd wordt.

De voordelen van een traplift kopen

Wanneer u kiest voor een traplift kopen, dan is het fijn om te weten dat de kosten die u ervoor betaalt niet ineens heel erg hoog zullen worden. Met huren kan dat wel gebeuren. Het is daarnaast ook mogelijk om de trap te verkopen wanneer u deze niet meer nodig heeft. Zo kunt u (een gedeelte van) het geld dat u ervoor betaalt heeft weer terug verdienen. Met het huren van de traplift bent u het geld dat u hieraan besteed voorgoed kwijt. Echter zit u niet aan de traplift vast en dat zien veel mensen toch ook wel als voordeel. Uiteindelijk is de keuze uiteraard geheel aan u. Wel kunt u ervoor kiezen om eens te praten met een adviseur. Bij Handicare werken er natuurlijk allemaal mensen die veel afweten van een traplift kopen of huren. Zij staan u graag te woord en kunnen u een hoop meer informatie en advies geven. Veel mensen helpt dit om uiteindelijk de juiste beslissing te maken. Op de website kunt u ook een filmpje vinden waarin u precies wordt uitgelegd hoe het proces van een traplift kopen of huren in zijn werk gaat. We raden u zeker aan om deze eens te bekijken.

Het plaatsen van uw bestelling

Wanneer u met de adviseur gesproken heeft, wordt het tijd om te beslissen tussen een traplift kopen of huren. Ook kunt u gaan bekijken welk model u graag zou willen hebben. Bij Handicare hebben ze zowel voor ronde trappen als rechte trappen vier aparte modellen. U kunt deze modellen helemaal aanpassen aan uw voorkeuren. Zo kan bijvoorbeeld de kleur van de lift veranderd worden en kunnen er eventuele extra opties aan toegevoegd worden. Uiteraard kunt u er bij alle modellen vanuit gaan dat ze volledig veilig zijn en de traplift kan aan beide kanten van de trap bevestigd worden. Het maakt dus eigenlijk niet uit hoe uw trap eruit ziet. Bij Handicare zullen ze ervoor zorgen dat deze volledig op maat gemaakt wordt en zo dus altijd op uw trap past. Het monteren ervan neemt vaak maar een halve dag in beslag en daarna kunt u er al gebruik van gaan maken. Uiteraard zal u uitgelegd worden hoe u de traplift moet gebruiken.