Hoe kunt u eenvoudig digitaal factureren?

Sinds wij een webshop hebben geopend bij ons bedrijf, hebben wij een heel andere manier van werken moeten adapteren. Het is namelijk zo dat wij vroeger in onze winkel al onze goederen verkochten en dus hoefden wij bijna nooit een factuur op te stellen omdat het gros van onze klanten altijd contant betaalde. Wij hebben echter gemerkt dat er veel vraag was naar online bestellingen kunnen plaatsen en dus hebben wij gekeken of wij aan deze vraag konden voldoen. De webwinkel was zo gemaakt, maar wij moesten lang zoeken naar een manier om het digitaal factureren te verwezenlijken. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer je iets digitaal factureren wilt, je moet zorgen dat je met het juiste programma gaat werken omdat je anders heel snel fouten maakt die je niet wilt maken. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer wij wilden digitaal factureren en ik heb toen een aantal bedrijven benaderd die ons konden helpen om spijkers met koppen te slaan. Ik heb gemerkt dat ik het beste een keer met de mensen van teamleader.be konden gaan overleggen omdat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat je via hen goed kunt gaan digitaal factureren. Wij hebben daarom even de informatie op hun site goed doorgenomen en ik moet u zeggen dat ik heel enthousiast werd van alles wat zij hier beschreven hebben. Ik heb gemerkt dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat het digitaal factureren niet moeilijk is en dat het vooral snel geregeld kan worden. Dat was precies wat wij nodig hadden. Wij hadden namelijk al gemerkt dat onze klanten hun factuur graag snel willen ontvangen. Vandaar dat wij ook niet lang hoefden na te denken over de vraag of wij met dit bedrijf wilden werken of niet. Als je hier namelijk iets digitaal factureren gaat, weet je zeker dat deze mensen je goed van dienst zullen zijn. 

Het digitaal factureren is een lust

Wij hebben gemerkt dat het digitaal factureren echt heel goed bevalt. Wij merken namelijk dat wij onze administratie veel beter bij kunnen houden, dat wij meer overzicht hebben en dat wij veel meer bestellingen verwerken. Wij zien de omzet dan ook aanzienlijk stijgen en wij denken zelf dat het einde ook nog niet in zicht is. Wij kunnen daarom zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de mogelijkheden die wij aangeboden kregen via teamleader.be. Wilt u daarom ook meer weten, kijk dan ook een keer op deze site. 

Wij zien omzet nog altijd stijgen 

Onze klanten zijn erg tevreden over het feit dat ze nu eenvoudig bestellingen online kunnen doorgeven en ik ben daarom ook blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Kortom:

  • Wij zijn erg tevreden met de software die wij gevonden hebben 
  • Dit bedrijf zorgt dat wij heel veel meer opdrachten kunnen verwerken 
  • Wij hebben een mooie stap met ons bedrijf kunnen zetten 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op de site van teamleader.be.