Kerstverlichting LED

Kerstverlichting LED: De leukste periode van het jaar, kerst. Maar wat is kerst zonder kerstverlichting. Bij kerstverlichtingbuiten.nl vind je een groot aanbod van buitenverlichting. Kerstverlichting met LED lampjes is een van de meest gekozen kerstverlichting. Deze kerstverlichting is geschikt voor zowel binnen als buiten. Op de website van kerstverlichtingbuiten kan je vanaf 5.95 euro al kerstverlichting LED kopen. Hierbij zit ook nog eens een garantie van 2 jaar. De verlichting is met zorg uitgekozen en heeft een goede kwaliteit, zo kan je jaren vooruit. Omdat de kerstverlichting uit LED lampjes bestaan is het erg duurzaam en zal je niet snel aan hoge energiekosten zitten.

Kerstverlichting dennenboom

Er zijn veel verschillende kerstverlichtingen voor een dennenboom, hieronder worden de meest gangbare verlichtingen opgesomd.

De klassieke kerstverlichting is de meest gebruikte verlichting. Deze hebben de vorm van een kaarsje, wat een nostalgisch gevoel met zich meebrengt. Deze verlichting is geschikt voor bomen van 1 tot 10 meter. Door het handige koppelsysteem kan je jouw dennenboom op maat versieren. Wanneer je echter een grote boom hebt (6 meter of hoger) is het aan te raden om voor de bolverlichting te gaan. Dit omdat de bolverlichting groter is dan de klassieke kerstverlichting. Wanneer je een erg grote boom hebt en de relatief kleine klassieke kerstverlichting LED gebruikt, valt de verlichting een beetje in het niet, en dit is natuurlijk erg zonde. De bolverlichting is ook koppelbaar, ook heeft de bolverlichting een dik rubberen snoer waardoor het goed beschermd is en niet snel kapotgaat.De mini kerstverlichting is geschikt voor kleine bomen (2.5 meter of kleiner).Bij deze verlichting heb je geen stopcontact nodig omdat het op batterijen werkt. Ook deze mini kerstverlichting met LED lampjes is zowel binnen als buiten te gebruiken. De clusterverlichting is hetzelfde als de mini kerstverlichting, alleen zitten de lampjes hier veel dichter op elkaar wat een warm effect geeft. De clusterverlichting is niet koppelbaar. De professionele koppelbare kerstverlichting is een van de beste soorten kerstverlichting met LED licht voor openbare plekken met grote bomen tot wel 20 meter hoog. De lampjes zijn groot met een grote lichtintensiteit. Ook het snoer is erg stevig. Tot slot heb je de netverlichting. Dit is de makkelijkste vorm van verlichting doordat je alleen het net over de dennenboom legt.

Koppelsysteem

Hoe zit dat nou precies met het koppelsysteem? Eigenlijk is dat heel erg simpel. Door het koppelsysteem kan je jouw boom op maat inrichten met kerstverlichting. Ten eerste heb je een aansluitsnoer nodig. Deze sluit je aan op het lichtnet (230V). Vervolgens kies je op de website van kerstverlichtingbuiten jouw kerstverlichting uit. Ook heb je een verlengstuk nodig omdat meestal een stopcontact niet heel dichtbij is. Dan heb je alleen nog maar splitters en een schermerschakelaars nodig. Met de splitters kun je het lichtsnoer splitten in meerdere lichtsnoeren. Hierdoor heb je veel meer opties hoe je jouw boom of huis wilt gaan verlichten. De schemerschakelaar zorgt ervoor dat de kerstverlichting pas in het donker aan gaan. Dit scheelt in kosten, en is natuurlijk een stuk duurzamer.