Via Klantendienst neemt u direct contact op met de betreffende bedrijven

Wij bieden een dienst aan die u helpt direct contact op te nemen met het bedrijf of de instelling die u zoekt. Daardoor hoeft u niet verder te zoeken, bedrijven aan te schrijven, of op een andere manier lang te wachten voordat u een bedrijf gevonden en benaderd heeft. Klantendienst neemt dit van u over, zodat u direct in contact staat met het betreffende bedrijf. De actuele informatie vindt u op https://www.be-klantendienst.be/.

  • Direct contact
  • Zonder zoeken of wachten
  • Altijd actuele informatie

U kunt direct contact opnemen omdat de actuele informatie via de site makkelijk beschikbaar is. Zo vindt u een overzicht van de meest gezochte bedrijven en hun klachtenservices, zodat u gelijk en gemakkelijk uw klacht kunt indienen of uw vraag kunt stellen. Dat voorkomt (nog meer) irritatie en bespaart u tijd en energie! Zelf kunt u ook een bedrijf toevoegen aan de lijst, zodat anderen de contactgegevens direct ter beschikking hebben op de site van Klantendienst.

Welke bedrijven worden het meest gezocht via Klantendienst?

Klantendienst houdt zelf bij hoe vaak er wordt gezocht op welke bedrijven. Daarbij geven zij een overzicht van de meest gezochte bedrijven in de afgelopen maand. Dit kan handig zijn, want de kans is groot dat ook u op zoek bent naar contactgegevens van een van deze firma’s. Zo geeft Klantendienst op dit moment een overzicht van bijvoorbeeld contactgegevens van Ryanair, Gamma of Bon Prix. Blijkbaar zijn deze bedrijven vaak aangeklikt op Klantendienst om hun contactgegevens te kunnen achterhalen. Op deze manier werkt Klantendienst snel en gemakkelijk, maar ook transparant zodat de consument op een goede en eerlijke manier kan worden bediend.

Kosten van een gesprek

De kosten van een gesprek bij Klantendienst bedragen €1,00 per minuut. Daarvoor heeft u snel en gemakkelijk contact met de gewenste partij, en is de kans dat u onnodig tijd besteed aan zoeken, aanschrijven of wachten gereduceerd. Klantendienst zorgt ervoor dat u direct en zonder enige moeite in contact wordt gebracht met het gewenste bedrijf. Het heeft alle contactgegevens onder een dak en is daarom een gemakkelijke partner. De geboden dienst is een telefonische informatiedienst over abonneenummers. Klantendienst heeft de informatie in huis om u probleemloos te laten doorschakelen met de gewenste partij. U kunt ook zelf een bedrijf met contactgegevens toevoegen via de site. Op deze manier helpt u andere consumenten snel contact te leggen bij bijvoorbeeld een klacht of vraag, omdat het belangrijk wordt geacht dat de communicatie en het contact leggen snel en soepel verloopt. Daar heeft de consument immers recht op, en dat is niet altijd bij alle bedrijven vanzelfsprekend. Daarom wordt u als consument een handje geholpen met de juiste contactgegevens op een plek en duidelijk en overzichtelijk weergegeven. En u kunt dus ook andere consumenten hiermee helpen door de contactgegevens van bedrijven die nog niet staan weergegeven, achter te laten. Zo helpen we elkaar. Mooi toch? Indien u wenst in contact te komen met ons bedrijf, vragen wij u gebruik te maken van de contact button op de website. Daar wordt u uitgelegd op welke manier wij te bereiken zijn. Ons telefoonnummer, adres en email adres wordt daar tevens weergegeven. Dus: bent u op zoek naar actuele nummers of gegevens van een bepaald bedrijf? Kijk dan eens op de website van be-klantendienst. Wij helpen u graag met het in contact treden. We hebben een groot overzicht voor u beschikbaar waarin we vele grote bedrijven hebben opgenomen en voor u bijhouden naar welke bedrijven de consument het meeste op zoek is. Neem dus eens een kijkje!